אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

1,156
צפיות

תמרים ממולאים במרציפן

המתכון של
תמרים ממולאים במרציפן

קינוח טעים מאוד, ויפה להגשה. עפ"י מתכון של אהובה אלפרון

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 150 גר' שקדים מולבנים טחונים דק (קמח שקדים)
  • 75 גר' אבקת סוכר, או סוכר רגיל טחון דק
  • 1/8 כוס מידה מי ורדים
  • 400 גר' תמרים מזן אמרי (הם יחסית קטנים ולא רטובים)
  • גביעי נייר (מנזטים) מס' 1.5
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את כל המרכיבים (פרט לתמרים) עד שנוצר בצק רך ונעים. טועמים ומשפרים טעמים. ניתן להוסיף עוד מעט מי ורדים ואבקת סוכר.


  • 2

    חותכים חתיכות קטנות מהבצק ויוצרים כעין גלילים קטנים אותם מכניסים לתמרים המגולענים.


  • 3

    מכניסים את התמרים הממולאים לגביעי הנייר ומקשטים.


1

מערבבים את כל המרכיבים (פרט לתמרים) עד שנוצר בצק רך ונעים. טועמים ומשפרים טעמים. ניתן להוסיף עוד מעט מי ורדים ואבקת סוכר.


2

חותכים חתיכות קטנות מהבצק ויוצרים כעין גלילים קטנים אותם מכניסים לתמרים המגולענים.


3

מכניסים את התמרים הממולאים לגביעי הנייר ומקשטים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים