אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

399
צפיות

מוס תותים ושוקולד לבן

המתכון של
מוס תותים ושוקולד לבן

קינוח מושלם והכי חשוב טעיםם!!

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן
  • 6 גרם ג'לטין
  • 300 גרם תותים קפואים
  • 3 כפות א.סוכר
  • 4 כוסות קרונפלקס (כוס ח"פ רגילה)
אופן ההכנה
  • 0

    למוס: להקציף 200 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם של יוגורט..


  • 1

    להמיס במיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן+ 50 גרם שמנת מתוקה עם 2 כפות שמן ולערבב לתערובת אחידה ללא גושים. להוסיף לתערובת של השמנת ולערבב.


  • 2

    לטחון 300 גרם תותים + א.סוכר ולהוסיף לתערובת..


  • 3

    לשים בכוס 6 גרם ג'לטין +30 גרם מים מהברז ולחכות 25 דק' , אח''כ להמיס במיקרוגל 2 שניות ולהוסיף לתערובת..


  • 4

    ליצוק את הבלילה אל תוך תבנית של חצאי עיגול ולהקפיא (עדיף לילה שלם)..


  • 5

    לתחתית: לטחון 4 כוסות קרונפלקס ובמקביל להמיס במיקרוגל 50 גרם שוקולד לבן עם כף שמן, ולהוסיף לתערובת הקרונפלקס ולערבב..


  • 6

    ליצור את התערובת הקרונפלקס אל תוך רינג בינוני ולהוציא בעדינות ולהקפיא למשך שעתיים (אפשר גם לילה)..


  • 7

    להוציא את המוס מהתבנית ולהניח בעדינות על תחתיות הקרונפלקס. .


  • 8

    להמיס במיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן להכניס את תוך שקית זילוף לעשות חור ממש קטן ולזגג מעל הכיפות מוס, אפשר לקשט מעל איך שכל אחת רוצה. ( אני שמתי קרוקנט אגוזי לוז ואבקת זהב)..


  • 9

    המון בהצלחה מקווה שתהנו❤️, לכל שאלה או עזרה אני כאן......


0

למוס: להקציף 200 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם של יוגורט..


1

להמיס במיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן+ 50 גרם שמנת מתוקה עם 2 כפות שמן ולערבב לתערובת אחידה ללא גושים. להוסיף לתערובת של השמנת ולערבב.


2

לטחון 300 גרם תותים + א.סוכר ולהוסיף לתערובת..


3

לשים בכוס 6 גרם ג'לטין +30 גרם מים מהברז ולחכות 25 דק' , אח''כ להמיס במיקרוגל 2 שניות ולהוסיף לתערובת..


4

ליצוק את הבלילה אל תוך תבנית של חצאי עיגול ולהקפיא (עדיף לילה שלם)..


5

לתחתית: לטחון 4 כוסות קרונפלקס ובמקביל להמיס במיקרוגל 50 גרם שוקולד לבן עם כף שמן, ולהוסיף לתערובת הקרונפלקס ולערבב..


6

ליצור את התערובת הקרונפלקס אל תוך רינג בינוני ולהוציא בעדינות ולהקפיא למשך שעתיים (אפשר גם לילה)..


7

להוציא את המוס מהתבנית ולהניח בעדינות על תחתיות הקרונפלקס. .


8

להמיס במיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן להכניס את תוך שקית זילוף לעשות חור ממש קטן ולזגג מעל הכיפות מוס, אפשר לקשט מעל איך שכל אחת רוצה. ( אני שמתי קרוקנט אגוזי לוז ואבקת זהב)..


9

המון בהצלחה מקווה שתהנו❤️, לכל שאלה או עזרה אני כאן......


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים