לןגן

מוס תותים ושוקולד לבן

מאת: שירה רווח, פורסם: 07/12/2020 | 23:42
מוס תותים ושוקולד לבן

תקציר המתכון: קינוח מושלם והכי חשוב טעיםם!!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למוס: להקציף 200 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם של יוגורט.

  2. להמיס במיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן+ 50 גרם שמנת מתוקה עם 2 כפות שמן ולערבב לתערובת אחידה ללא גושים. להוסיף לתערובת של השמנת ולערבב

  3. לטחון 300 גרם תותים + א.סוכר ולהוסיף לתערובת.

  4. לשים בכוס 6 גרם ג'לטין +30 גרם מים מהברז ולחכות 25 דק' , אח''כ להמיס במיקרוגל 2 שניות ולהוסיף לתערובת.

  5. ליצוק את הבלילה אל תוך תבנית של חצאי עיגול ולהקפיא (עדיף לילה שלם).

  6. לתחתית: לטחון 4 כוסות קרונפלקס ובמקביל להמיס במיקרוגל 50 גרם שוקולד לבן עם כף שמן, ולהוסיף לתערובת הקרונפלקס ולערבב.

  7. ליצור את התערובת הקרונפלקס אל תוך רינג בינוני ולהוציא בעדינות ולהקפיא למשך שעתיים (אפשר גם לילה).

  8. להוציא את המוס מהתבנית ולהניח בעדינות על תחתיות הקרונפלקס.

  9. להמיס במיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן להכניס את תוך שקית זילוף לעשות חור ממש קטן ולזגג מעל הכיפות מוס, אפשר לקשט מעל איך שכל אחת רוצה. ( אני שמתי קרוקנט אגוזי לוז ואבקת זהב).

  10. המון בהצלחה מקווה שתהנו❤️, לכל שאלה או עזרה אני כאן.....