אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

464
צפיות

כנאפה

המתכון של
כנאפה

אפשר להכין בבית כנאפה ואפילו טעים מאוד.

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 500 גרם שערות כנאפה
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • מעל לפזר גבינת כנען(או ריקוטה)
  • 2 כדורי גבינת מוצרלה.
  • סירופ-
  • 2 כוסות וחצי כוסות סוכר כמה טיפות לימון או מי ורדים ו2 כוסות מים
  • פיסטוק קצוץ
  • ניתן להוסיף גלידת וניל
אופן ההכנה
  • 0

    בקערה לקרוע את האטריות היטב ולשפוך מעל את החמאה המומסת, לערבב היטב עם הידיים ככה שכל האטריות יהיו עם החמאה..


  • 1

    לשטח חצי על מחבת ולהדק עם היד..


  • 2

    מעל לפזר גבינת כנען,לפורר היטב מעל כל השכבה הראשונה, לפורר מעל הכנען,2 כדורי גבינת מוצרלה.(במקום הכנאן אפשר ריקוטה).


  • 3

    מעל לשפוך את החצי השני של האטריות ולהדק היטב..


  • 4

    לשים על אש בינונית 5 דק בערך,להרים בקצה לבדוק את הצבע ואם השחים לשים צלחת גדולה מעל להפוך ולשים את הצד השני..


  • 5

    בסיר קטן להכין סירופ 2 כוסות סוכר כמה טיפות לימון או מי ורדים ו2 כוסות מים כשהכנאפה מעט מתקרר לשפוך מעל את הסירופ חם,לפזר פיסטוק ולהגיש.


0

בקערה לקרוע את האטריות היטב ולשפוך מעל את החמאה המומסת, לערבב היטב עם הידיים ככה שכל האטריות יהיו עם החמאה..


1

לשטח חצי על מחבת ולהדק עם היד..


2

מעל לפזר גבינת כנען,לפורר היטב מעל כל השכבה הראשונה, לפורר מעל הכנען,2 כדורי גבינת מוצרלה.(במקום הכנאן אפשר ריקוטה).


3

מעל לשפוך את החצי השני של האטריות ולהדק היטב..


4

לשים על אש בינונית 5 דק בערך,להרים בקצה לבדוק את הצבע ואם השחים לשים צלחת גדולה מעל להפוך ולשים את הצד השני..


5

בסיר קטן להכין סירופ 2 כוסות סוכר כמה טיפות לימון או מי ורדים ו2 כוסות מים כשהכנאפה מעט מתקרר לשפוך מעל את הסירופ חם,לפזר פיסטוק ולהגיש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים