לןגן

כנאפה

מאת: אפרת מ., פורסם: 26/09/2020 | 22:09
כנאפה

תקציר המתכון: אפשר להכין בבית כנאפה ואפילו טעים מאוד.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לקרוע את האטריות היטב ולשפוך מעל את החמאה המומסת, לערבב היטב עם הידיים ככה שכל האטריות יהיו עם החמאה.

  2. לשטח חצי על מחבת ולהדק עם היד.

  3. מעל לפזר גבינת כנען,לפורר היטב מעל כל השכבה הראשונה, לפורר מעל הכנען,2 כדורי גבינת מוצרלה.(במקום הכנאן אפשר ריקוטה)

  4. מעל לשפוך את החצי השני של האטריות ולהדק היטב.

  5. לשים על אש בינונית 5 דק בערך,להרים בקצה לבדוק את הצבע ואם השחים לשים צלחת גדולה מעל להפוך ולשים את הצד השני.

  6. בסיר קטן להכין סירופ 2 כוסות סוכר כמה טיפות לימון או מי ורדים ו2 כוסות מים כשהכנאפה מעט מתקרר לשפוך מעל את הסירופ חם,לפזר פיסטוק ולהגיש