אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 5 כוסות קמח רגיל
  • 2 כפות סוכר
  • 3 אבקת אפיה
  • 2 חבילות מרגרינה רכה לא נמסה
  • 2 ביצים
  • 2 שקיות וניל
  • 1/2 כוס מים לפי הצורך
  • להגשה
  • אבקת סוכר לתפזורת על העוגיות
  • למילוי
  • ממרח תמרים או ממרח שוקולד
  • אגוזים קלויים 2 דקות במיקרו וקצוצים גס
אופן ההכנה
  • 1

    לשים את כל חומרי הבצק בקערה וללוש היטב לבצק אחיד.


  • 2

    לחלק את הבצק ל-6 חלקים.


  • 3

    לרדד כל חלק בנפרד.


  • 4

    למרוח ממרח ואגוזים.


  • 5

    לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות .


  • 6

    להעביר לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות.


  • 7

    אחרי האפייה וכשהעוגיות קרות לפזר אבקת סוכר.


  • 8

    בתיאבון.


1

לשים את כל חומרי הבצק בקערה וללוש היטב לבצק אחיד.


2

לחלק את הבצק ל-6 חלקים.


3

לרדד כל חלק בנפרד.


4

למרוח ממרח ואגוזים.


5

לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות .


6

להעביר לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות.


7

אחרי האפייה וכשהעוגיות קרות לפזר אבקת סוכר.


8

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים