רולדת תמרים או שוקולד
מאת: הבשלנית לונה כהן ז"ל ספר מתכונים לזכרה, פורסם: 22/06/2020 | 15:34
קטגוריה: קינוחים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לבצק
-
5 כוסות קמח רגיל
-
2 כפות סוכר
-
3 אבקת אפיה
-
2 חבילות מרגרינה רכה לא נמסה
-
2 ביצים
-
2 שקיות וניל
-
1/2 כוס מים לפי הצורך
להגשה
-
אבקת סוכר לתפזורת על העוגיות
למילוי
-
ממרח תמרים או ממרח שוקולד
-
אגוזים קלויים 2 דקות במיקרו וקצוצים גס
אופן הכנה
-
לשים את כל חומרי הבצק בקערה וללוש היטב לבצק אחיד
-
לחלק את הבצק ל-6 חלקים
-
לרדד כל חלק בנפרד
-
למרוח ממרח ואגוזים
-
לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות
-
להעביר לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות
-
אחרי האפייה וכשהעוגיות קרות לפזר אבקת סוכר
-
בתיאבון