לןגן

רולדת תמרים או שוקולד

מאת: הבשלנית לונה כהן ז"ל ספר מתכונים לזכרה, פורסם: 22/06/2020 | 15:34
רולדת תמרים או שוקולד

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

להגשה

למילוי

אופן הכנה

  1. לשים את כל חומרי הבצק בקערה וללוש היטב לבצק אחיד

  2. לחלק את הבצק ל-6 חלקים

  3. לרדד כל חלק בנפרד

  4. למרוח ממרח ואגוזים

  5. לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות

  6. להעביר לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות

  7. אחרי האפייה וכשהעוגיות קרות לפזר אבקת סוכר

  8. בתיאבון