ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את התפוחים ומקלפים .
-
2
חותכים לרבעים .
-
3
פורסים 3 עלים .
-
4
ומברישים עליהם שמן .
-
5
ומניחים טחד על השני .
-
6
מחלקים לריבועים .
-
7
מניחים את התפוח .
-
8
ועליו חתיכת מרציפן .
-
9
סוכר וקינמון .
-
10
מקפלים את המעטפת .
-
11
ומורחים שמן .
-
12
מחממים תנור לחום של 180 מעלות .
-
13
ואופים כ 10 דקות ועד לצבע זהוב .
-
14
מגישים חם עם גלידת וניל .
1
שוטפים את התפוחים ומקלפים .
2
חותכים לרבעים .
3
פורסים 3 עלים .
4
ומברישים עליהם שמן .
5
ומניחים טחד על השני .
6
מחלקים לריבועים .
7
מניחים את התפוח .
8
ועליו חתיכת מרציפן .
9
סוכר וקינמון .
10
מקפלים את המעטפת .
11
ומורחים שמן .
12
מחממים תנור לחום של 180 מעלות .
13
ואופים כ 10 דקות ועד לצבע זהוב .
14
מגישים חם עם גלידת וניל .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים