אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 עלי פילו
  • 6 תפוחים ירוקים
  • 150 גרם מרציפן גולמי
  • 1 כפית קינמון
  • רבע כוס סוכר לבן או חום
  • שמן למריחה
אופן ההכנה
  • 1

    שוטפים את התפוחים ומקלפים .


  • 2

    חותכים לרבעים .


  • 3

    פורסים 3 עלים .


  • 4

    ומברישים עליהם שמן .


  • 5

    ומניחים טחד על השני .


  • 6

    מחלקים לריבועים .


  • 7

    מניחים את התפוח .


  • 8

    ועליו חתיכת מרציפן .


  • 9

    סוכר וקינמון .


  • 10

    מקפלים את המעטפת .


  • 11

    ומורחים שמן .


  • 12

    מחממים תנור לחום של 180 מעלות .


  • 13

    ואופים כ 10 דקות ועד לצבע זהוב .


  • 14

    מגישים חם עם גלידת וניל .


1

שוטפים את התפוחים ומקלפים .


2

חותכים לרבעים .


3

פורסים 3 עלים .


4

ומברישים עליהם שמן .


5

ומניחים טחד על השני .


6

מחלקים לריבועים .


7

מניחים את התפוח .


8

ועליו חתיכת מרציפן .


9

סוכר וקינמון .


10

מקפלים את המעטפת .


11

ומורחים שמן .


12

מחממים תנור לחום של 180 מעלות .


13

ואופים כ 10 דקות ועד לצבע זהוב .


14

מגישים חם עם גלידת וניל .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים