לןגן

מאפה פילו עם תפוחים

מאת: שולמית אורלב קרבקי, פורסם: 29/04/2020 | 10:22
מאפה פילו עם תפוחים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את התפוחים ומקלפים

  2. חותכים לרבעים

  3. פורסים 3 עלים

  4. ומברישים עליהם שמן

  5. ומניחים טחד על השני

  6. מחלקים לריבועים

  7. מניחים את התפוח

  8. ועליו חתיכת מרציפן

  9. סוכר וקינמון

  10. מקפלים את המעטפת

  11. ומורחים שמן

  12. מחממים תנור לחום של 180 מעלות

  13. ואופים כ 10 דקות ועד לצבע זהוב

  14. מגישים חם עם גלידת וניל