אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

1,345
צפיות

ספינג׳ מרוקאי בסירופ

המתכון של
ספינג׳ מרוקאי בסירופ

אזהרה לא לבעלי אופי חלש זה פשוט טעים וממכר ברמות

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • ספינז של גאולה
  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 כוסות מים
  • 3/4 מרגרינה מחמאה להמיס
  • לסירופ
  • 3 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • חצי לימון סחוט
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש היטב לפחות 7-10 דקות במקסר.


  • 2

    להתפיח בערך שעה .


  • 3

    אחרי ההתפחה ליצור ספינ׳ג לקחת חתיכת בצק לא גדולה לי ור כדור חלק עם האגודל לעדות חור באמצע ולגלגל בין האצבעות כדי להרחיב את החור.


  • 4

    להניח על נייר אפייה אני מכינה מראש קוביות נייר אפיה וכל אחד מניחה בנפרד.


  • 5

    לתת לתפוח שוב .


  • 6

    לטגן בשמן חצי עמוק.


  • 7

    אחרי הטיגון לטבול בסירופ .


  • 8

    אפשר לטגן לפני ורק סמוך להגשה לטבול בסירופ זה יוצא מעולה .


  • 9

    וזה טעים גם יום למחרת הכנתי ולמחרת רק טבלתי זה היה טעים מאוד .


1

ללוש היטב לפחות 7-10 דקות במקסר.


2

להתפיח בערך שעה .


3

אחרי ההתפחה ליצור ספינ׳ג לקחת חתיכת בצק לא גדולה לי ור כדור חלק עם האגודל לעדות חור באמצע ולגלגל בין האצבעות כדי להרחיב את החור.


4

להניח על נייר אפייה אני מכינה מראש קוביות נייר אפיה וכל אחד מניחה בנפרד.


5

לתת לתפוח שוב .


6

לטגן בשמן חצי עמוק.


7

אחרי הטיגון לטבול בסירופ .


8

אפשר לטגן לפני ורק סמוך להגשה לטבול בסירופ זה יוצא מעולה .


9

וזה טעים גם יום למחרת הכנתי ולמחרת רק טבלתי זה היה טעים מאוד .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים