לןגן

ספינג׳ מרוקאי בסירופ

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 26/12/2019 | 13:28
ספינג׳ מרוקאי בסירופ

תקציר המתכון: אזהרה לא לבעלי אופי חלש זה פשוט טעים וממכר ברמות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש היטב לפחות 7-10 דקות במקסר

  2. להתפיח בערך שעה

  3. אחרי ההתפחה ליצור ספינ׳ג לקחת חתיכת בצק לא גדולה לי ור כדור חלק עם האגודל לעדות חור באמצע ולגלגל בין האצבעות כדי להרחיב את החור

  4. להניח על נייר אפייה אני מכינה מראש קוביות נייר אפיה וכל אחד מניחה בנפרד

  5. לתת לתפוח שוב

  6. לטגן בשמן חצי עמוק

  7. אחרי הטיגון לטבול בסירופ

  8. אפשר לטגן לפני ורק סמוך להגשה לטבול בסירופ זה יוצא מעולה

  9. וזה טעים גם יום למחרת הכנתי ולמחרת רק טבלתי זה היה טעים מאוד