לחלוק את הדלעת ל2 לאורכו ואם רוצים צורת פרח אז לרוחבו
לנקות מהגלעינים והסיבים ( המראה בפנים הוא כדלעת רגילה)
בתבנית פיירקס או חסינה למיקרו
להניח כשהחלק החתוך כלפי מעלה.
2
בקערה קטנה נפרדת לערבב דבש, מייפל סירופ, קורט מלח,
סוכר חום, אגוזי המלך,תמצית וניל
לחלק בין 2 חצאי הדלעת ולהניח מעל הרוטב כף חמאה
להוסיף לתחתית התבנית חצי כוס מים
לעטוף את כל היופי הזה בניילון ניצמד בצורה הרמטית
בעזרת מזלג לחורר מספר פעמים את הניילון מעל
.
3
להכניס למיקרו על גבוה ל 15 דקות
לאחר 15 דקות להוציא ולבדוק את הרכות של הדלעת אם צריך יוצר אז לבשל עוד מספר דקות.
4
לבנתיים לחמם תנור ל 220 מעלות
להוריד את הניילון מעל ולהכניס לתנור ל 6-8 דקות תוך כדי הברשת הדלעת עם הרוטב בכדי שיקבל את הצבע המקורמל
להגיש עם גבינת מסקרפונה ורוטב קרמל או עם גלידת וניל.
5
הערה: למבשלות שלא אוהבות לבשל במיקרו ניתן להכין בתנור
1) ללא הניילון נצמד לעטוף במקום עם נייר אלומיניום הרמטי
לתנור בחום של 190 מעלות ל30 דקות
לאחר מכן להגביר ל 220 ללא הנייר ולהמשיך באותו אופן כמו מעל
.
1
לחלוק את הדלעת ל2 לאורכו ואם רוצים צורת פרח אז לרוחבו
לנקות מהגלעינים והסיבים ( המראה בפנים הוא כדלעת רגילה)
בתבנית פיירקס או חסינה למיקרו
להניח כשהחלק החתוך כלפי מעלה.
2
בקערה קטנה נפרדת לערבב דבש, מייפל סירופ, קורט מלח,
סוכר חום, אגוזי המלך,תמצית וניל
לחלק בין 2 חצאי הדלעת ולהניח מעל הרוטב כף חמאה
להוסיף לתחתית התבנית חצי כוס מים
לעטוף את כל היופי הזה בניילון ניצמד בצורה הרמטית
בעזרת מזלג לחורר מספר פעמים את הניילון מעל
.
3
להכניס למיקרו על גבוה ל 15 דקות
לאחר 15 דקות להוציא ולבדוק את הרכות של הדלעת אם צריך יוצר אז לבשל עוד מספר דקות.
4
לבנתיים לחמם תנור ל 220 מעלות
להוריד את הניילון מעל ולהכניס לתנור ל 6-8 דקות תוך כדי הברשת הדלעת עם הרוטב בכדי שיקבל את הצבע המקורמל
להגיש עם גבינת מסקרפונה ורוטב קרמל או עם גלידת וניל.
5
הערה: למבשלות שלא אוהבות לבשל במיקרו ניתן להכין בתנור
1) ללא הניילון נצמד לעטוף במקום עם נייר אלומיניום הרמטי
לתנור בחום של 190 מעלות ל30 דקות
לאחר מכן להגביר ל 220 ללא הנייר ולהמשיך באותו אופן כמו מעל
.