אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

2,557
צפיות

קינוח עם דלעת ערמונים

המתכון של
קינוח עם  דלעת ערמונים

מדהים וטעים ברמות!! יצירה בלעדית שלי שמכינה כבר מעל ל 15 שנה

  • קטגוריהקינוחים
  • מספר מנות2 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 2 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 יחידה דלעת ערמונים
  • 4 כפיות דבש
  • 1 כף מייפל סירופ
  • 1 קורט מלח
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 2 כפות אגוזי המלך או כל אגוז שבורים לחתיכות גסות
  • 1/2 כפית מתצית וניל
  • 1 יחידה תבנית פיירקס או חסינה למיקרו
אופן ההכנה
  • 1

    לחלוק את הדלעת ל2 לאורכו ואם רוצים צורת פרח אז לרוחבו לנקות מהגלעינים והסיבים ( המראה בפנים הוא כדלעת רגילה) בתבנית פיירקס או חסינה למיקרו להניח כשהחלק החתוך כלפי מעלה.


  • 2

    בקערה קטנה נפרדת לערבב דבש, מייפל סירופ, קורט מלח, סוכר חום, אגוזי המלך,תמצית וניל לחלק בין 2 חצאי הדלעת ולהניח מעל הרוטב כף חמאה להוסיף לתחתית התבנית חצי כוס מים לעטוף את כל היופי הזה בניילון ניצמד בצורה הרמטית בעזרת מזלג לחורר מספר פעמים את הניילון מעל .


  • 3

    להכניס למיקרו על גבוה ל 15 דקות לאחר 15 דקות להוציא ולבדוק את הרכות של הדלעת אם צריך יוצר אז לבשל עוד מספר דקות.


  • 4

    לבנתיים לחמם תנור ל 220 מעלות להוריד את הניילון מעל ולהכניס לתנור ל 6-8 דקות תוך כדי הברשת הדלעת עם הרוטב בכדי שיקבל את הצבע המקורמל להגיש עם גבינת מסקרפונה ורוטב קרמל או עם גלידת וניל.


  • 5

    הערה: למבשלות שלא אוהבות לבשל במיקרו ניתן להכין בתנור 1) ללא הניילון נצמד לעטוף במקום עם נייר אלומיניום הרמטי לתנור בחום של 190 מעלות ל30 דקות לאחר מכן להגביר ל 220 ללא הנייר ולהמשיך באותו אופן כמו מעל .


1

לחלוק את הדלעת ל2 לאורכו ואם רוצים צורת פרח אז לרוחבו לנקות מהגלעינים והסיבים ( המראה בפנים הוא כדלעת רגילה) בתבנית פיירקס או חסינה למיקרו להניח כשהחלק החתוך כלפי מעלה.


2

בקערה קטנה נפרדת לערבב דבש, מייפל סירופ, קורט מלח, סוכר חום, אגוזי המלך,תמצית וניל לחלק בין 2 חצאי הדלעת ולהניח מעל הרוטב כף חמאה להוסיף לתחתית התבנית חצי כוס מים לעטוף את כל היופי הזה בניילון ניצמד בצורה הרמטית בעזרת מזלג לחורר מספר פעמים את הניילון מעל .


3

להכניס למיקרו על גבוה ל 15 דקות לאחר 15 דקות להוציא ולבדוק את הרכות של הדלעת אם צריך יוצר אז לבשל עוד מספר דקות.


4

לבנתיים לחמם תנור ל 220 מעלות להוריד את הניילון מעל ולהכניס לתנור ל 6-8 דקות תוך כדי הברשת הדלעת עם הרוטב בכדי שיקבל את הצבע המקורמל להגיש עם גבינת מסקרפונה ורוטב קרמל או עם גלידת וניל.


5

הערה: למבשלות שלא אוהבות לבשל במיקרו ניתן להכין בתנור 1) ללא הניילון נצמד לעטוף במקום עם נייר אלומיניום הרמטי לתנור בחום של 190 מעלות ל30 דקות לאחר מכן להגביר ל 220 ללא הנייר ולהמשיך באותו אופן כמו מעל .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים