הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכינים שכבת חלבה- ממסים שוקולד לבן, שמן, מוסיפים שקדים טחונים, חלבה מפוררת ומערבבים, יוצקים לתבנית סיליקון מלבניות וממלאים עד שני שליש מהגובה, מקפיאים חצי שעה, .
גנאש – ממסים שוקולד עם חמאה, מוסיפים שמנת מתוקה וטורפים במטרפה ידנית לקבלת קרם אחיד, יוצקים על שכבת החלבה ומקפיאים שעתיים, מחלצים בעדינות מהתבנית ומקשטים עם שערות חלבה,.