לןגן

פטיפור שוקולד - חלבה

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/07/2015 | 01:52
פטיפור שוקולד - חלבה

תקציר המתכון: חטיף שנחטף!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לגנאש

אופן הכנה

  1. מכינים שכבת חלבה- ממסים שוקולד לבן, שמן, מוסיפים שקדים טחונים, חלבה מפוררת ומערבבים, יוצקים לתבנית סיליקון מלבניות וממלאים עד שני שליש מהגובה, מקפיאים חצי שעה,

  2. גנאש – ממסים שוקולד עם חמאה, מוסיפים שמנת מתוקה וטורפים במטרפה ידנית לקבלת קרם אחיד, יוצקים על שכבת החלבה ומקפיאים שעתיים, מחלצים בעדינות מהתבנית ומקשטים עם שערות חלבה,