ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- מספר מנות12 מנות
- זמן הכנה15 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 12 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
רכיבים לקרם
-
-
-
חצי כוס חלב סויה / חלב שקדים
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל160 מעלות..
-
2
מערבבים בקערה את הביצים, קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח ומערבבים היטב, מוסיפים את השוקולד עד שמתקבלת תערובת אחידה..
-
3
מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים אותו. מכניסים לתנור לאפייה של 8-10 דקות..
-
4
בינתיים מקציפים את הריץ׳ עם האינסטנט פודינג עם החלב סויה. לאחר שהבסיס מתקרר יוצקים שלושת רבעי מכמות הקרם ומגלגלים..
-
5
עם הקצפת שנשארה מקשטים למעלה יפה איך שרוצים, לפני ההגשה מפזרים סוכריות ובתאבון :).
1
מחממים תנור ל160 מעלות..
2
מערבבים בקערה את הביצים, קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח ומערבבים היטב, מוסיפים את השוקולד עד שמתקבלת תערובת אחידה..
3
מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים אותו. מכניסים לתנור לאפייה של 8-10 דקות..
4
בינתיים מקציפים את הריץ׳ עם האינסטנט פודינג עם החלב סויה. לאחר שהבסיס מתקרר יוצקים שלושת רבעי מכמות הקרם ומגלגלים..
5
עם הקצפת שנשארה מקשטים למעלה יפה איך שרוצים, לפני ההגשה מפזרים סוכריות ובתאבון :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים