לןגן

רולדת שוקולד במילוי קצפת - פרווה

מאת: Shira Shushan, פורסם: 06/07/2015 | 23:36
רולדת שוקולד במילוי קצפת - פרווה

תקציר המתכון: קינוח קל ומדהים לשולחן השבת.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים לבסיס

רכיבים לקרם

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל160 מעלות.

  2. מערבבים בקערה את הביצים, קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח ומערבבים היטב, מוסיפים את השוקולד עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  3. מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים אותו. מכניסים לתנור לאפייה של 8-10 דקות.

  4. בינתיים מקציפים את הריץ׳ עם האינסטנט פודינג עם החלב סויה. לאחר שהבסיס מתקרר יוצקים שלושת רבעי מכמות הקרם ומגלגלים.

  5. עם הקצפת שנשארה מקשטים למעלה יפה איך שרוצים, לפני ההגשה מפזרים סוכריות ובתאבון :)