אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

1,625
צפיות

פבלובה של אלופים

המתכון של
פבלובה של אלופים

להכין מבעוד מועד ולהגיש בשעת הצורך. טעים מרשים ויכול להיות פרווה

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לעיטור
  • פירות יער
  • לפבלובה
  • 150 גרם חלבון
  • 300 גרם סוכר
  • לקצף
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם על באן מארי (קערית על סיר אדים), עד שהסוכר ימס ותוך כדי ערבוב..


  • 2

    לאחר מכן להעביר חקערת מיקסר ולהקציף לקצף יציב ומבריק. להזליף ולאפות ב- 100 מעלות עד שהמרנג יפרד מדף האפייה..


  • 3

    להמיס 300 גרם שוקולד לבן יחד עם מיכל שמנת מתוקה. לצנן לגמריי ולהקציף עם גביע נוסף של שמנת מתוקה. להזליף למרנגים המוכנים. .


  • 4

    מעל יש להגיש עם פירות יער מומתקים..


1

לחמם על באן מארי (קערית על סיר אדים), עד שהסוכר ימס ותוך כדי ערבוב..


2

לאחר מכן להעביר חקערת מיקסר ולהקציף לקצף יציב ומבריק. להזליף ולאפות ב- 100 מעלות עד שהמרנג יפרד מדף האפייה..


3

להמיס 300 גרם שוקולד לבן יחד עם מיכל שמנת מתוקה. לצנן לגמריי ולהקציף עם גביע נוסף של שמנת מתוקה. להזליף למרנגים המוכנים. .


4

מעל יש להגיש עם פירות יער מומתקים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים