לןגן

פבלובה של אלופים

מאת: ליזה כהן, פורסם: 09/12/2018 | 09:46
פבלובה של אלופים

תקציר המתכון: להכין מבעוד מועד ולהגיש בשעת הצורך. טעים מרשים ויכול להיות פרווה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לעיטור

לפבלובה

לקצף

אופן הכנה

  1. לחמם על באן מארי (קערית על סיר אדים), עד שהסוכר ימס ותוך כדי ערבוב.

  2. לאחר מכן להעביר חקערת מיקסר ולהקציף לקצף יציב ומבריק. להזליף ולאפות ב- 100 מעלות עד שהמרנג יפרד מדף האפייה.

  3. להמיס 300 גרם שוקולד לבן יחד עם מיכל שמנת מתוקה. לצנן לגמריי ולהקציף עם גביע נוסף של שמנת מתוקה. להזליף למרנגים המוכנים.

  4. מעל יש להגיש עם פירות יער מומתקים.