אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

1,898
צפיות

נשיקות מרנג

המתכון של
נשיקות מרנג

קינוח משגייע לביס מתוק או עם תוספות ליצירת פבלובה ועוד ועוד

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 חלבונים (150 גרם) בטמפרטורת החדר
  • כוס וחצי סוכר (300 גרם)
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים חלבונים וסוכר על באן מארי בזהירות עד שהסוכר ימס..


  • 2

    להקציף לקצף מבריק עד שמתייצב..


  • 3

    להזליף ולאפות ב- 120 מעלות עד שמרימים נשיקה והיא נפרדת מהתבנית .


  • 4

    בהצלחה .


1

מחממים חלבונים וסוכר על באן מארי בזהירות עד שהסוכר ימס..


2

להקציף לקצף מבריק עד שמתייצב..


3

להזליף ולאפות ב- 120 מעלות עד שמרימים נשיקה והיא נפרדת מהתבנית .


4

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים