מערבבים את החלבונים, הסוכר והמלח. מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שעה..
2
מקציפים את תערובת החלבונים במהירות גבוהה כ-10 דקות, לקבלת קצף יציב מאוד. אחרי כ-5 דקות הקצפה מוסיפים את מיץ הלימון..
3
מעבירים את התערובת לשקית זילוף (לחלופין אפשר להשתמש בכפית) ומזלפים עיגולים בקוטר 2.5 ס''מ. אם נוצרים שפיצים - מיישרים אותם באצבע רטובה..
4
לקישוט מפזרים עוגיות לוטוס על הנשיקות (לא חובה לקשט, לדעתי זה מוסיף)..
5
מכניסים את הנשיקות לתנור שחומם מראש ל90 מעלות למשך 3-4 שעות. לאחר 3 שעות בודקים את הנשיקות, הן צריכות להיות יבשות לחלוטין מבפנים. כשהן מוכנות מצננים אותן ושומרים בכלי אטום היטב..
6
מכינים את הקרם: מחממים יחד בפולסים קצרים של 20-30 שניות במיקרו שוקולד וממרח לוטוס. מערבבים היטב לקרם חלק. מניחים לקירור ומעבירים לשקית זילוף קטנה או לשקית סנדוויץ'. סמוך להגשה מצמידים זוגות של נשיקות בעזרת מעט קרם. בתיאבון !!!.
1
מערבבים את החלבונים, הסוכר והמלח. מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שעה..
2
מקציפים את תערובת החלבונים במהירות גבוהה כ-10 דקות, לקבלת קצף יציב מאוד. אחרי כ-5 דקות הקצפה מוסיפים את מיץ הלימון..
3
מעבירים את התערובת לשקית זילוף (לחלופין אפשר להשתמש בכפית) ומזלפים עיגולים בקוטר 2.5 ס''מ. אם נוצרים שפיצים - מיישרים אותם באצבע רטובה..
4
לקישוט מפזרים עוגיות לוטוס על הנשיקות (לא חובה לקשט, לדעתי זה מוסיף)..
5
מכניסים את הנשיקות לתנור שחומם מראש ל90 מעלות למשך 3-4 שעות. לאחר 3 שעות בודקים את הנשיקות, הן צריכות להיות יבשות לחלוטין מבפנים. כשהן מוכנות מצננים אותן ושומרים בכלי אטום היטב..
6
מכינים את הקרם: מחממים יחד בפולסים קצרים של 20-30 שניות במיקרו שוקולד וממרח לוטוס. מערבבים היטב לקרם חלק. מניחים לקירור ומעבירים לשקית זילוף קטנה או לשקית סנדוויץ'. סמוך להגשה מצמידים זוגות של נשיקות בעזרת מעט קרם. בתיאבון !!!.