לןגן

סנדוויץ' נשיקות עם קרם שוקולד חלב ולוטוס

מאת: שירי אדמץ, פורסם: 19/06/2015 | 10:06
סנדוויץ' נשיקות עם קרם שוקולד חלב ולוטוס

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 70, זמן הכנה: 3 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקישוט:

מצרכים לנשיקות:

מצרכים לקרם:

אופן הכנה

  1. מערבבים את החלבונים, הסוכר והמלח. מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שעה.

  2. מקציפים את תערובת החלבונים במהירות גבוהה כ-10 דקות, לקבלת קצף יציב מאוד. אחרי כ-5 דקות הקצפה מוסיפים את מיץ הלימון.

  3. מעבירים את התערובת לשקית זילוף (לחלופין אפשר להשתמש בכפית) ומזלפים עיגולים בקוטר 2.5 ס''מ. אם נוצרים שפיצים - מיישרים אותם באצבע רטובה.

  4. לקישוט מפזרים עוגיות לוטוס על הנשיקות (לא חובה לקשט, לדעתי זה מוסיף).

  5. מכניסים את הנשיקות לתנור שחומם מראש ל90 מעלות למשך 3-4 שעות. לאחר 3 שעות בודקים את הנשיקות, הן צריכות להיות יבשות לחלוטין מבפנים. כשהן מוכנות מצננים אותן ושומרים בכלי אטום היטב.

  6. מכינים את הקרם: מחממים יחד בפולסים קצרים של 20-30 שניות במיקרו שוקולד וממרח לוטוס. מערבבים היטב לקרם חלק. מניחים לקירור ומעבירים לשקית זילוף קטנה או לשקית סנדוויץ'. סמוך להגשה מצמידים זוגות של נשיקות בעזרת מעט קרם. בתיאבון !!!