אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

5,285
צפיות

קראמבל תפוחים אלוהי

המתכון של
קראמבל תפוחים אלוהי

קינוח מופלא בקלי קלות, פרווה, מתאים לארוחת החג, נטרף בשניות

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות מהסוג האהוב עליכם
  • 3 כפות גדושות סוכר דמררה או סוכר חום
  • 2 כפות מים
  • 1 כף גדושה סירופ מייפל או דבש
  • 1 כפית אבקת קינמון
  • לקראמבל פירורים
  • 1 כוס קמח לבן
  • חצי כוס סוכר
  • 100 גר' נטורינה קרה של שימרית חתוכה לקוביות קטנות (לפרווה) או חמאה קרה לחלבי
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • רבע כוס אבקת שקדים קמח שקדים (לא חייב אבל מוסיף לטעם)
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל- 200 מעלות.


  • 2

    במחבת מניחים את התפוחים החתוכים, 2 כפות מים, מייפל וקינמון. מערבבים היטב, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 דק' עד שהתפוחים מתרככים. חשוב לערבב בזמן הבישול..


  • 3

    בקערה מניחים את כל מצרכי הקראמבל ומערבבים בצורת מעיכה ושפשוף בין הידיים. כך נוצרים פירורים..


  • 4

    יוצקים לתבנית או לתבניות אישיות שכבה מתערובת התפוחים ומעל מפזרים מתערובת הפירורים..


  • 5

    מכניסים לתנור ל- 20 דק' או עד שהפירורים מזהיבים מעט..


  • 6

    מומלץ לזלף סירופ מייפל לפני ההגשה ולהגיש עם כדור גלידה - יאמי!.


1

מחממים תנור ל- 200 מעלות.


2

במחבת מניחים את התפוחים החתוכים, 2 כפות מים, מייפל וקינמון. מערבבים היטב, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 דק' עד שהתפוחים מתרככים. חשוב לערבב בזמן הבישול..


3

בקערה מניחים את כל מצרכי הקראמבל ומערבבים בצורת מעיכה ושפשוף בין הידיים. כך נוצרים פירורים..


4

יוצקים לתבנית או לתבניות אישיות שכבה מתערובת התפוחים ומעל מפזרים מתערובת הפירורים..


5

מכניסים לתנור ל- 20 דק' או עד שהפירורים מזהיבים מעט..


6

מומלץ לזלף סירופ מייפל לפני ההגשה ולהגיש עם כדור גלידה - יאמי!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים