100 גר' נטורינה קרה של שימרית חתוכה לקוביות קטנות (לפרווה) או חמאה קרה לחלבי
1 שקית סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
רבע כוס אבקת שקדים קמח שקדים (לא חייב אבל מוסיף לטעם)
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
2
במחבת מניחים את התפוחים החתוכים, 2 כפות מים, מייפל וקינמון. מערבבים היטב, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 דק' עד שהתפוחים מתרככים. חשוב לערבב בזמן הבישול..
3
בקערה מניחים את כל מצרכי הקראמבל ומערבבים בצורת מעיכה ושפשוף בין הידיים. כך נוצרים פירורים..
מכניסים לתנור ל- 20 דק' או עד שהפירורים מזהיבים מעט..
6
מומלץ לזלף סירופ מייפל לפני ההגשה ולהגיש עם כדור גלידה - יאמי!.
1
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
2
במחבת מניחים את התפוחים החתוכים, 2 כפות מים, מייפל וקינמון. מערבבים היטב, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 דק' עד שהתפוחים מתרככים. חשוב לערבב בזמן הבישול..
3
בקערה מניחים את כל מצרכי הקראמבל ומערבבים בצורת מעיכה ושפשוף בין הידיים. כך נוצרים פירורים..