תקציר המתכון: קינוח מופלא בקלי קלות, פרווה, מתאים לארוחת החג, נטרף בשניות
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל- 200 מעלות
במחבת מניחים את התפוחים החתוכים, 2 כפות מים, מייפל וקינמון. מערבבים היטב, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 דק' עד שהתפוחים מתרככים. חשוב לערבב בזמן הבישול.
בקערה מניחים את כל מצרכי הקראמבל ומערבבים בצורת מעיכה ושפשוף בין הידיים. כך נוצרים פירורים.
יוצקים לתבנית או לתבניות אישיות שכבה מתערובת התפוחים ומעל מפזרים מתערובת הפירורים.
מכניסים לתנור ל- 20 דק' או עד שהפירורים מזהיבים מעט.
מומלץ לזלף סירופ מייפל לפני ההגשה ולהגיש עם כדור גלידה - יאמי!