אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

3,481
צפיות

צ'ורוס - נורית ג.

המתכון של
צ'ורוס - נורית ג.

צ'ורוס מטריף וקל להכנה ניתן למלא בריבת חלב כמיטב המסורת או לטבול בגאנש שוקולד או שוקלד לבן אפשר לפזר סוכר וקינמון מעל.

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כוס מים / חלב
  • 100 גרם מזולה / מרגרינה /חמאה
  • 1/2 2 כפות סוכר
  • כ-1/4 כפית מלח
  • 1 כוס קמח + כף קמח (150 גרם קמח)
  • 4 ביצים גודל M נורית ג.
  • תוספות
  • ריבת חלב, גאנש שוקולד, גאנש שוקולד לבן.
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בסיר המים, המזולה, הסוכר והמלח להביא לידי רתיחה..


  • 2

    מיד לשפוך לזה הקמח ולערבב בעזרת כף עץ..


  • 3

    להנמיך האש ולערבב עד להפרדות הבצק מהדפנות, להוריד מהאש..


  • 4

    להעביר למיקסר ולערבב מעט שיתקרר (אני הפעם השתמשתי במקסר יד) נורית ג..


  • 5

    ולהכניס ביצה ביצה עד להבלעות הביצה ואיחוד הבצק..


  • 6

    להכניס צנתר כוכבי בינוני (ניתן להכין בצנתר שתבחרו לצ'ורוס דקים או עבים.. לבחירתכם).


  • 7

    לשק זילוף עמיד וחזק .. כי יש קושי קל בלזלף הבצק הרבוך..


  • 8

    בסיר בינונית לשים שמן על לגובה חצי לפחות. חום השמן חייב להיות 160 מעלות (!) חייב !!.


  • 9

    פחות מזה הבצק יספוג שמן רב. אם יש לכם מד חום לבדוק עד להגעה ל-160 מעלות..


  • 10

    להתחיל לזלף ואני הסתייעתי בעזרת מספריים כדי להפריד הבצק משק הזילוף..


  • 11

    למלא כ-3/4 מהמקום בסיר (כי מתנפחים טיפה) לתת לזה לקבל צבע כ-2 דקות ולהפוך.. לבדוק...


  • 12

    לאחר שמקבל צבע גם בצד השני להוציא בעזרת כף מסננת. ולהמשיך ביתר המסה..


  • 13

    הצעות הגשה :.


  • 14

    ניתן לצפות כל אחד בסוכר ולהגיש..


  • 15

    ניתן לשים בקערה סוכר וקינמון ואז לצפות כל אחד..


  • 16

    ניתן לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש..


  • 17

    ניתן להגיש ליד הצורוס קערית גאנש / ריבת חלב / גאנש שוקולד לבן / ריבה.


  • 18

    ניתן במקביל גם לזלף לאמצע הצ'ורוס מהמליות שהצעתי..


  • 19

    יאמייייייייייייי.


  • 20

    ב ת י א ב ו ן.


1

לשים בסיר המים, המזולה, הסוכר והמלח להביא לידי רתיחה..


2

מיד לשפוך לזה הקמח ולערבב בעזרת כף עץ..


3

להנמיך האש ולערבב עד להפרדות הבצק מהדפנות, להוריד מהאש..


4

להעביר למיקסר ולערבב מעט שיתקרר (אני הפעם השתמשתי במקסר יד) נורית ג..


5

ולהכניס ביצה ביצה עד להבלעות הביצה ואיחוד הבצק..


6

להכניס צנתר כוכבי בינוני (ניתן להכין בצנתר שתבחרו לצ'ורוס דקים או עבים.. לבחירתכם).


7

לשק זילוף עמיד וחזק .. כי יש קושי קל בלזלף הבצק הרבוך..


8

בסיר בינונית לשים שמן על לגובה חצי לפחות. חום השמן חייב להיות 160 מעלות (!) חייב !!.


9

פחות מזה הבצק יספוג שמן רב. אם יש לכם מד חום לבדוק עד להגעה ל-160 מעלות..


10

להתחיל לזלף ואני הסתייעתי בעזרת מספריים כדי להפריד הבצק משק הזילוף..


11

למלא כ-3/4 מהמקום בסיר (כי מתנפחים טיפה) לתת לזה לקבל צבע כ-2 דקות ולהפוך.. לבדוק...


12

לאחר שמקבל צבע גם בצד השני להוציא בעזרת כף מסננת. ולהמשיך ביתר המסה..


13

הצעות הגשה :.


14

ניתן לצפות כל אחד בסוכר ולהגיש..


15

ניתן לשים בקערה סוכר וקינמון ואז לצפות כל אחד..


16

ניתן לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש..


17

ניתן להגיש ליד הצורוס קערית גאנש / ריבת חלב / גאנש שוקולד לבן / ריבה.


18

ניתן במקביל גם לזלף לאמצע הצ'ורוס מהמליות שהצעתי..


19

יאמייייייייייייי.


20

ב ת י א ב ו ן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים