ל- 6 עד 7 צלוחיות כמו בתמונה של המתכון, או 8 כוסות הגשה חד פעמיות כמו בתמונה למטה.
3 כוסות חלב
1 מיכל שמנת להקצפה 38%
1/2 כוס סוכר
5 כפות גדושות קורנפלור + 1/2 כוס חלב
מספר טיפות מי ורדים
לקישוט : סירופ מלבי, מספר טיפות מי ורדים, קוקוס, צנוברים, אגוזי מלך / פיסטוק גרוסים
אופן ההכנה
1
להביא לרתיחה את החלב,שמנת להקצפה, והסוכר. לערבב במטרפה עד המסת הסוכר.
2
במקביל לערבב בקערה את הקונפלור ו-1/2 כוס חלב, למרקם חלק ללא גושים. כשתערובת החלב בסיר הגיעה לרתיחה, יוצקים מספר כפות מתערובת החלב לקערת הקורנפלור .
3
לצקת לאט לאט את תערובת הקונפלור לסיר. להמשיך ולערבב עם המטרפה עד שמסמיך ולהשגיח שהקונפלור לא ישקע בתחתית הסיר. להוסיף מספר טיפות מי ורדים. ולהוריד את הסיר מהאש.
4
לצקת את הבלילה לכלי הגשה 3/4 מגובהו ולהכניס את הכלים למקרר.
5
לפני ההגשה לצקת על המלבי - סירופ מלבי, 2 טיפות מי ורדים, ולקשט בצנוברים, קוקוס, אגוזי מלך או פיסטוקים..
1
להביא לרתיחה את החלב,שמנת להקצפה, והסוכר. לערבב במטרפה עד המסת הסוכר.
2
במקביל לערבב בקערה את הקונפלור ו-1/2 כוס חלב, למרקם חלק ללא גושים. כשתערובת החלב בסיר הגיעה לרתיחה, יוצקים מספר כפות מתערובת החלב לקערת הקורנפלור .
3
לצקת לאט לאט את תערובת הקונפלור לסיר. להמשיך ולערבב עם המטרפה עד שמסמיך ולהשגיח שהקונפלור לא ישקע בתחתית הסיר. להוסיף מספר טיפות מי ורדים. ולהוריד את הסיר מהאש.
4
לצקת את הבלילה לכלי הגשה 3/4 מגובהו ולהכניס את הכלים למקרר.
5
לפני ההגשה לצקת על המלבי - סירופ מלבי, 2 טיפות מי ורדים, ולקשט בצנוברים, קוקוס, אגוזי מלך או פיסטוקים..