ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 חב' אטריות קדאיף קפואות (500 גר').
-
לתערובת הגבינות
-
1 גביע גבינת ריקוטה פרסקה או ריקוטה רגילה (300 גר')
-
1 גביע גבינת שמנת (200 גר')
-
חצי חב' צפתית מעודנת (100 גר')
-
-
-
לסירופ המתוק
-
-
-
1 כפית תמצית וניל או כפית מי ורדים
-
לקישוט
-
100 גר' פיסטוקים טחונים גס
אופן ההכנה
-
1
לבשל בסיר קטן את מוצרי הסירופ (מים, סוכר ותמצית וניל).
-
2
להפשיר את אטריות הקדאיף. להמיס את החמאה עם אבקת הסוכר מס' שניות, לשפוך על האטריות ולערבב היטב..
-
3
בקערה לערבב היטב את כל הגבינות יחד, להוסיף אבקת סוכר וסוכר וניל..
-
4
להניח במחבת מחומם על אש גבוהה, ללא שמן, חצי מכמות האטריות. להדק היטב..
-
5
להניח על האטריות את תערובת הגבינות וליישר עם כף..
-
6
להניח על הגבינות את יתרת האטריות ולהדק. אחרי 5 דקות להפוך את הכנאפה לצד השני עם המחבת הכפולה או עם צלחת. לטגן 5 דקות נוספות..
-
7
להניח על מגש, לפזר פיסטוקים טחונים גס ולשפוך את הסירופ מעל..
-
8
בתיאבון ♥.
1
לבשל בסיר קטן את מוצרי הסירופ (מים, סוכר ותמצית וניל).
2
להפשיר את אטריות הקדאיף. להמיס את החמאה עם אבקת הסוכר מס' שניות, לשפוך על האטריות ולערבב היטב..
3
בקערה לערבב היטב את כל הגבינות יחד, להוסיף אבקת סוכר וסוכר וניל..
4
להניח במחבת מחומם על אש גבוהה, ללא שמן, חצי מכמות האטריות. להדק היטב..
5
להניח על האטריות את תערובת הגבינות וליישר עם כף..
6
להניח על הגבינות את יתרת האטריות ולהדק. אחרי 5 דקות להפוך את הכנאפה לצד השני עם המחבת הכפולה או עם צלחת. לטגן 5 דקות נוספות..
7
להניח על מגש, לפזר פיסטוקים טחונים גס ולשפוך את הסירופ מעל..
8
בתיאבון ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים