אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

1,486
צפיות

אגסים ביין אדום

המתכון של
אגסים ביין אדום

קינוח מושלם של אגסים ביין אדום לצד משמשים, קצפת ושקדים פרוסים 🍐🍷😋 קינוח מרשים, מפנק, טעים ופשוט להכנה! בשתי מילים: קינוח חובה !

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להכנת הסירופ יין
  • 2 כוסות יין אדום יבש
  • כוס מים
  • חצי כוס סוכר
  • כף גדושה קינמון
  • להכנת הסירופ סוכר - לבישול המשמש
  • חצי כוס סוכר
  • כוס מים
  • כף וחצי מי ורדים
  • להכנת הקצפת
  • 500 מ״ל שמנת מתוקה פרווה
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • פירות
  • 5 אגסים גדולים חזקים, רצוי מזן אנגו או קיסר
  • 8 משמשים גדולים, חצויים ומגולענים
  • 2 כפות שקדים פרוסים קלויים
אופן ההכנה
  • 1

    לקלוף את האגסים ובעזרת סכין קטנה להוציא את הליבה. להשאיר את העוקץ ולשים במגש. .


  • 2

    בסיר קטן להביא לרתיחה את מרכיבי הסירופ יין. לאחר שרתח לשפוך על האגסים ולהכניס לאמצע תנור שחומם מראש על חום של 200 מעלות למשך כ-35 דקות, ולהפוך את האגסים מדיי פעם. לאחר 20 דקות לבדוק את האגסים - לשים לב שלא יתרככו יתר על המידה..


  • 3

    בזמן שהאגסים בתנור להכין בסיר קטן את הסירופ סוכר ולבשל בו את המשמשים כשהם חצויים ומגולענים כ-7 דקות. להוציא מהסיר, לסנן מהנוזלים ולהניח בצד שיצטננו לחלוטין..


  • 4

    להכנת הקצפת - להקציף 500 מ״ל שמנת מתוקה פרווה, 4 כפות אינסטנט פודינג וניל ו-4 כפות אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. .


  • 5

    לאחר שהאגסים התרככו להוציא מהתנור, להניח להם להצטנן ולהרכיב את המנה - לחתוך מעט מהחלק העליון של האגס, לזלף בתוכו את הקצפת ולסגור. את המשמשים להניח לצד האגסים ולזלף עליהם את הקצפת, לקשט בשקדים פרוסים קלויים ולמזוג מעט מן הסירופ יין בצלחת. .


  • 6

    לבריאות !.


1

לקלוף את האגסים ובעזרת סכין קטנה להוציא את הליבה. להשאיר את העוקץ ולשים במגש. .


2

בסיר קטן להביא לרתיחה את מרכיבי הסירופ יין. לאחר שרתח לשפוך על האגסים ולהכניס לאמצע תנור שחומם מראש על חום של 200 מעלות למשך כ-35 דקות, ולהפוך את האגסים מדיי פעם. לאחר 20 דקות לבדוק את האגסים - לשים לב שלא יתרככו יתר על המידה..


3

בזמן שהאגסים בתנור להכין בסיר קטן את הסירופ סוכר ולבשל בו את המשמשים כשהם חצויים ומגולענים כ-7 דקות. להוציא מהסיר, לסנן מהנוזלים ולהניח בצד שיצטננו לחלוטין..


4

להכנת הקצפת - להקציף 500 מ״ל שמנת מתוקה פרווה, 4 כפות אינסטנט פודינג וניל ו-4 כפות אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. .


5

לאחר שהאגסים התרככו להוציא מהתנור, להניח להם להצטנן ולהרכיב את המנה - לחתוך מעט מהחלק העליון של האגס, לזלף בתוכו את הקצפת ולסגור. את המשמשים להניח לצד האגסים ולזלף עליהם את הקצפת, לקשט בשקדים פרוסים קלויים ולמזוג מעט מן הסירופ יין בצלחת. .


6

לבריאות !.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים