(4 כפות סוכר, רק למי שבחר בשמנת מתוקה, לריצ' אין צורך להוסיף סוכר, כיוון שזה כבר מאוד מתוק)
פירות יער טריים, או קפואים ומופשרים
*תבנית סיליקון שקעים בצורה של הסברינה
אופן ההכנה
1
הכנת הבצק: שמים בקערה את כל מרכיבי הבצק, ומערבבים היטב לתערובת אחידה. יוצקים לשקעים שבתבנית. מחממים תנור ל-180 מעלות, מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שמזהיב, וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש..
2
הכנת הרוטב: שמים בסיר קטן את הסוכר עם המים ומבשלים יחד עד שהסוכר נמס במים, מוסיפים את מיץ התפוזים וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות לקבלת סירופ נוזלי. מוסיפים את הליקר ומערבבים, מסירים מהאש ומצננים..
3
יוצקים את סירופ התפוזים על הסברינות בעודן חמות, יוצקים בכמה פעמים, שהסברינות יספגו היטב הרבה מהסירופ. שומרים במקרר עד להגשה..
4
לפני ההגשה מניחים את הסברינות על צלחת נאה. מקציפים את הריצ' לקצפת יציבה (אם בחרתם בשמנת מתוקה, הקציפו אותה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה). מעטרים את הסברינות בקצפת ובפירות יער מעל ומגישים. בהנאה ובהצלחה רבה, מלילך:) .
1
הכנת הבצק: שמים בקערה את כל מרכיבי הבצק, ומערבבים היטב לתערובת אחידה. יוצקים לשקעים שבתבנית. מחממים תנור ל-180 מעלות, מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שמזהיב, וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש..
2
הכנת הרוטב: שמים בסיר קטן את הסוכר עם המים ומבשלים יחד עד שהסוכר נמס במים, מוסיפים את מיץ התפוזים וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות לקבלת סירופ נוזלי. מוסיפים את הליקר ומערבבים, מסירים מהאש ומצננים..
3
יוצקים את סירופ התפוזים על הסברינות בעודן חמות, יוצקים בכמה פעמים, שהסברינות יספגו היטב הרבה מהסירופ. שומרים במקרר עד להגשה..
4
לפני ההגשה מניחים את הסברינות על צלחת נאה. מקציפים את הריצ' לקצפת יציבה (אם בחרתם בשמנת מתוקה, הקציפו אותה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה). מעטרים את הסברינות בקצפת ובפירות יער מעל ומגישים. בהנאה ובהצלחה רבה, מלילך:) .