ספר מתכונים שילדים אוהבים
- קטגוריהלילדים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
*אופן ההכנה*.
-
2
1. מנפים את הקמח ואבקת האפייה לתוך הקערה גדולה ומוסיפים את הסוכר..
-
3
2. טורפים את הביצה בקערה הבינונית. .
-
4
מוסיפים את החלב, 2 כפות השמן תמצית וניל והשוקולד ומערבבים היטב..
-
5
3. מוסיפים את תערובת הנוזלים לקערת הקמח ובוחשים בכף עץ, היטב ובזהירות,רק עד שהקמח נרטב ומתקבלת בלילה נוזלית די סמיכה..
-
6
4. משמנים את המחבת במפית נייר טבולה בכפית שמןומחממים בחום בינוני גבוה..
-
7
5. כאשר המחבתיות מתחילות ליצור בועות גדולות- מחזיקים בידית המחבת והופכים במרית. ממשיכים לטגן עד שהצד השני משחים..
-
8
6. מוציאים את המחביתיות מהמחבת (לא צריך להפוך שנית). ממשיכים להכין מחביתיות עד שכל הבלילה נגמרת. .
-
9
מגישים עם סירופ בטעם מייפל או שוקולד.
-
10
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
*אופן ההכנה*.
2
1. מנפים את הקמח ואבקת האפייה לתוך הקערה גדולה ומוסיפים את הסוכר..
3
2. טורפים את הביצה בקערה הבינונית. .
4
מוסיפים את החלב, 2 כפות השמן תמצית וניל והשוקולד ומערבבים היטב..
5
3. מוסיפים את תערובת הנוזלים לקערת הקמח ובוחשים בכף עץ, היטב ובזהירות,רק עד שהקמח נרטב ומתקבלת בלילה נוזלית די סמיכה..
6
4. משמנים את המחבת במפית נייר טבולה בכפית שמןומחממים בחום בינוני גבוה..
7
5. כאשר המחבתיות מתחילות ליצור בועות גדולות- מחזיקים בידית המחבת והופכים במרית. ממשיכים לטגן עד שהצד השני משחים..
8
6. מוציאים את המחביתיות מהמחבת (לא צריך להפוך שנית). ממשיכים להכין מחביתיות עד שכל הבלילה נגמרת. .
9
מגישים עם סירופ בטעם מייפל או שוקולד.
10
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים