הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלקלף 6 תפו"א לחתוך לצורת צ'יפס,להכניס לסיר למלא את הסיר במים ורבע כפית כורכום,להרתיח על הגז....מרגע הביעבוע ל 5 דקות ,להסיר מהגז לסנן את הנוזלים.
להעביר את התפו"א לתבנית לזלף שמן זית,פלפל שחור גרוס,תבלין צ'ילי גרוס ומלח גס.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ,מידי פעם לערבב בעדינות בתאבון אילנית בניזרי 😊זמני התנור משתנים בהתאם לתנור שיש לכן הבדיקה הכי נכונה זה לנעוץ סכין ולבדוק את רכות התפו"א .