ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
ל-8 מנות
-
-
סלרי קצוץ דק (2 כוסות חד פעמיות )
-
-
כף שטוחה סילאן טבעי + כפית סילאן טבעי
-
מלח ,פלפל גרוס- לפי הטעם.
-
-
-
-
קוביות גדולות של תפוח אדמה
אופן ההכנה
-
1
ממליחים ומפלפלים את צלעות הטלה..
-
2
מטגנים בשמן זית טיגון קל להשחמה- ומוציאים את הצלעות הצידה לקירור..
-
3
בינתיים, במחבת שבה טוגנו צלעות הטלה, משאירים את המיצים שהופרשו מהצלעות- ומטגנים מעל את הבצל להזהבה..
-
4
מוסיפים סלרי ומערבבים..
-
5
מוסיפים סילאן,מלח,פלפל וכרכום ומערבבים..
-
6
מוסיפים כוס מים מהברז- וממתינים לרתיחה..
-
7
כאשר רותח -מוסיפים עוד כוס מים- וכאשר רותח שוב- מוסיפים מרק עוף..
-
8
מוסיפים את צלעות הטלה..
-
9
מזליפים מעל צלעות הטלה כפית של סילאן..
-
10
מפזרים את תפוחי האדמה בסיר..
-
11
ומבשלים על אש נמוכה כארבעים דקות/ חמישים דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך..
-
12
מעדן אמיתי !!.
-
13
בתאבון.
1
ממליחים ומפלפלים את צלעות הטלה..
2
מטגנים בשמן זית טיגון קל להשחמה- ומוציאים את הצלעות הצידה לקירור..
3
בינתיים, במחבת שבה טוגנו צלעות הטלה, משאירים את המיצים שהופרשו מהצלעות- ומטגנים מעל את הבצל להזהבה..
4
מוסיפים סלרי ומערבבים..
5
מוסיפים סילאן,מלח,פלפל וכרכום ומערבבים..
6
מוסיפים כוס מים מהברז- וממתינים לרתיחה..
7
כאשר רותח -מוסיפים עוד כוס מים- וכאשר רותח שוב- מוסיפים מרק עוף..
8
מוסיפים את צלעות הטלה..
9
מזליפים מעל צלעות הטלה כפית של סילאן..
10
מפזרים את תפוחי האדמה בסיר..
11
ומבשלים על אש נמוכה כארבעים דקות/ חמישים דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך..
12
מעדן אמיתי !!.
13
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים