תקציר המתכון: מנה מדהימה לחג! חגיגית-עשירה- והכי הכי טעימה שיש!! קלה להכנה וקוצרת מחמאות בשפע !
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
ממליחים ומפלפלים את צלעות הטלה.
מטגנים בשמן זית טיגון קל להשחמה- ומוציאים את הצלעות הצידה לקירור.
בינתיים, במחבת שבה טוגנו צלעות הטלה, משאירים את המיצים שהופרשו מהצלעות- ומטגנים מעל את הבצל להזהבה.
מוסיפים סלרי ומערבבים.
מוסיפים סילאן,מלח,פלפל וכרכום ומערבבים.
מוסיפים כוס מים מהברז- וממתינים לרתיחה.
כאשר רותח -מוסיפים עוד כוס מים- וכאשר רותח שוב- מוסיפים מרק עוף.
מוסיפים את צלעות הטלה.
מזליפים מעל צלעות הטלה כפית של סילאן.
מפזרים את תפוחי האדמה בסיר.
ומבשלים על אש נמוכה כארבעים דקות/ חמישים דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
מעדן אמיתי !!
בתאבון