לןגן

צלעות טלה על מצע סלרי וסילאן מתקתק

מאת: Hila , פורסם: 05/10/2016 | 19:35
צלעות טלה על מצע סלרי וסילאן מתקתק

תקציר המתכון: מנה מדהימה לחג! חגיגית-עשירה- והכי הכי טעימה שיש!! קלה להכנה וקוצרת מחמאות בשפע !

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

ל-8 מנות

אופן הכנה

  1. ממליחים ומפלפלים את צלעות הטלה.

  2. מטגנים בשמן זית טיגון קל להשחמה- ומוציאים את הצלעות הצידה לקירור.

  3. בינתיים, במחבת שבה טוגנו צלעות הטלה, משאירים את המיצים שהופרשו מהצלעות- ומטגנים מעל את הבצל להזהבה.

  4. מוסיפים סלרי ומערבבים.

  5. מוסיפים סילאן,מלח,פלפל וכרכום ומערבבים.

  6. מוסיפים כוס מים מהברז- וממתינים לרתיחה.

  7. כאשר רותח -מוסיפים עוד כוס מים- וכאשר רותח שוב- מוסיפים מרק עוף.

  8. מוסיפים את צלעות הטלה.

  9. מזליפים מעל צלעות הטלה כפית של סילאן.

  10. מפזרים את תפוחי האדמה בסיר.

  11. ומבשלים על אש נמוכה כארבעים דקות/ חמישים דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.

  12. מעדן אמיתי !!

  13. בתאבון