ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
בסיס: .
-
2
להקציף חלבונים וכוס סוכר, לקפל קקאו קמח מצה ואגוזים. אופים 20 דק בתבנית גדולה של תנור. על נייר אפיה ללא שימון. מקררים.
-
3
שוקולד: .
-
4
מים, סוכר קקאו... לבשל על אש נמוכה, נוסיף שוקולד ורום. בערבוב מתמיד נוסיף את המרגרינה חתיכה אחר חתיכה להטמעה. אחרי קירור של 10 דק נוסיף חלמונים לאט בערבוב מהיר שלא יצא חביתה. .
-
5
הרכבה: .
-
6
נחצה תעוגה ל2, נמרח שוקולד בחצי התחתון נרחיב מעל חצי שני ונשפוך את שאר השוקולד. .
-
7
להתאפק לפחות 24 שעות. ככל שתשב יותר כך טעימה יותר. תהנו.
-
8
אגב הצלחנו מכפילים כמויות... כלומר 2 עוגות .
1
בסיס: .
2
להקציף חלבונים וכוס סוכר, לקפל קקאו קמח מצה ואגוזים. אופים 20 דק בתבנית גדולה של תנור. על נייר אפיה ללא שימון. מקררים.
3
שוקולד: .
4
מים, סוכר קקאו... לבשל על אש נמוכה, נוסיף שוקולד ורום. בערבוב מתמיד נוסיף את המרגרינה חתיכה אחר חתיכה להטמעה. אחרי קירור של 10 דק נוסיף חלמונים לאט בערבוב מהיר שלא יצא חביתה. .
5
הרכבה: .
6
נחצה תעוגה ל2, נמרח שוקולד בחצי התחתון נרחיב מעל חצי שני ונשפוך את שאר השוקולד. .
7
להתאפק לפחות 24 שעות. ככל שתשב יותר כך טעימה יותר. תהנו.
8
אגב הצלחנו מכפילים כמויות... כלומר 2 עוגות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים