לשים בקערה (אפשר במיקסר) 200 גר' מרגרינה ,2 כפות חומץ,1 כוס מים רותחים, לבחוש מעט בכף ולהוסיף 4 כוסות קמח לגבש לבצק . לעטוף בנילון לשים במקרר שעה ..
3
לחלק את הבצק ל5-6 כדורים כגודל כדור טניס . לרדד לעלה דק עד כמה שניתן( הבצק גמיש וניתן לרדד אותו דק מאוד) . למרוח מהתערובת על העלה ולגלגל משני הכיוונים לכיוון האמצע (כמו ספר תורה). לחצות באמצע לשתי רולדות ואת שתי הרולדות ביחד פורסים לפרוסות ברוחב 3-4 ס"מ לאפות חום 175 מעלות 25-30 עד שהופך לחום זהוב לא להוציא מהתנור את העוגיות שהן עדיין בהירות..
4
להמיס את השוקולד ,ולזגג מעל העוגיות..
1
אופן הכנה:.
2
לשים בקערה (אפשר במיקסר) 200 גר' מרגרינה ,2 כפות חומץ,1 כוס מים רותחים, לבחוש מעט בכף ולהוסיף 4 כוסות קמח לגבש לבצק . לעטוף בנילון לשים במקרר שעה ..
3
לחלק את הבצק ל5-6 כדורים כגודל כדור טניס . לרדד לעלה דק עד כמה שניתן( הבצק גמיש וניתן לרדד אותו דק מאוד) . למרוח מהתערובת על העלה ולגלגל משני הכיוונים לכיוון האמצע (כמו ספר תורה). לחצות באמצע לשתי רולדות ואת שתי הרולדות ביחד פורסים לפרוסות ברוחב 3-4 ס"מ לאפות חום 175 מעלות 25-30 עד שהופך לחום זהוב לא להוציא מהתנור את העוגיות שהן עדיין בהירות..