ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1.1/4 כפות תרכיז תפוז קפוא
-
-
לשכבה השניה
-
1 צנצנת ריבת שזיפים/ אדומה כמה שרוצים למרוח
אופן ההכנה
-
1
לבצק.
-
2
בקערה מערבבים את החומרים הללו. קמח. אבקת אפיה. סוכר. חלמונים. תרכיז תפוז קפוא. קרם קוקוס. תמצית ווניל..
-
3
לשטח את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפיה. להדק היטב ולשלוח למקפיא 1/2 שעה ל-60 דקות.
-
4
להוציא מהמקפיא. ולמרוח ריבה על כל הבצק בשכבה אחידה.
-
5
במיקסר מקציפים את החלבונים מוסיפים את הסוכר בהדרגה. מקציפים לקצף חזק. מפסיקים פעולת מיקסר..
-
6
מוסיפים לקצפת בעטיפה את האגוזים הטחונים. ואת הקוקוס. ויוצקים על שכבת הריבה..
-
7
תנור שחומם מראש ל-170-175 מעלות. אפיה 1/2 שעה. ל-40 דקות. שיטת קיסם באמצע. .
1
לבצק.
2
בקערה מערבבים את החומרים הללו. קמח. אבקת אפיה. סוכר. חלמונים. תרכיז תפוז קפוא. קרם קוקוס. תמצית ווניל..
3
לשטח את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפיה. להדק היטב ולשלוח למקפיא 1/2 שעה ל-60 דקות.
4
להוציא מהמקפיא. ולמרוח ריבה על כל הבצק בשכבה אחידה.
5
במיקסר מקציפים את החלבונים מוסיפים את הסוכר בהדרגה. מקציפים לקצף חזק. מפסיקים פעולת מיקסר..
6
מוסיפים לקצפת בעטיפה את האגוזים הטחונים. ואת הקוקוס. ויוצקים על שכבת הריבה..
7
תנור שחומם מראש ל-170-175 מעלות. אפיה 1/2 שעה. ל-40 דקות. שיטת קיסם באמצע. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים