הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמה עושים עם חלבונים מיותרים? לא זורקים!! מכינים "נשיקות" ביתיות פריכות וטעימות.....יאמי
• מחממים תנור ל-80 מעלות..
• בקערת מיקסר מקציפים חלבונים ומלח במהירות גבוהה. • ברגע שמתחיל להיווצר קצף לבנבן מוסיפים את הסוכר בהדרגה..
• מוסיפים את הווניל וממשיכים להקציף עד שמתקבל מרנג יציב מאוד ומבריק..
מוסיפים אבקת סוכר ובתנועת קיפול ידנית עד שמתמזג לקצף. • מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים נשיקות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה..
• אופים את הנשיקות שלוש שעות עד שהן נפרדות בקלות מנייר האפייה . • מצננים ושומרים בקופסא אטומה..
הערה: אם רוצים נשיקות צבעוניות מוסיפים 2-3 טיפות צבע מאכל שאתן אוהבות..