ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
הכנת הבצק.
-
2
במיקסר וו לישה מניחים את החומרים ויוצקים את המים בהדרגה עד לספיחת המים בקמח..
-
3
לשים היטב ושמים צימוקים לבצק . נותנים תפיחה להכפלת הנפח.
-
4
מחלקים את הבצק לכדורים. במשקל הרצוי. ושוב התפחה..
-
5
יוצרים צורה ומברישים בביצה טרופה. מפזרים שומשום. פרג. מעל ומעבירים לתבנית מרופדת להתפחה..
-
6
תנור שחומם מראש לחום 180 מעלות. אפיה כ-35 דקות..
1
הכנת הבצק.
2
במיקסר וו לישה מניחים את החומרים ויוצקים את המים בהדרגה עד לספיחת המים בקמח..
3
לשים היטב ושמים צימוקים לבצק . נותנים תפיחה להכפלת הנפח.
4
מחלקים את הבצק לכדורים. במשקל הרצוי. ושוב התפחה..
5
יוצרים צורה ומברישים בביצה טרופה. מפזרים שומשום. פרג. מעל ומעבירים לתבנית מרופדת להתפחה..
6
תנור שחומם מראש לחום 180 מעלות. אפיה כ-35 דקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים