ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 כוס גרגירי חומוס יבשים שהושרו מהלילה ובושלו
-
-
1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
-
1 פלפל אדום בינוני קצוץ דק
-
-
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
-
4 מלפפונים חמוצים במלח קטנים קצוצים דק
-
-
אופן ההכנה
-
1
משרים ללילה את גרגירי החומוס היבשים, מסננים ומבשלים בסיר קטן, מוציאים מהסיר ומסננים.
-
2
במחבת על אש בינונית עם כף שמן קנולה מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
-
3
מוסיפים את גרגירי החומוס, הפלפל האדום והרבע כוס מים, מערבבים ומבשלים כמה דקות.
-
4
מוסיפים את הגזר והפטרוזיליה ואז את התיבול ומערבבים טוב לאיחוד המרכיבים, ממשיכים לבשל עד שהמים מתאדים אבל לא מייבשים את המרכיבים.
-
5
מסירים מהאש ומעבירים לקערה לצינון.
-
6
אחרי שהסלט התקרר קצת מוסיפים את המלפפונים החמוצים הקצוצים, מערבבים לאיחוד המרכיבים ומגישים.
1
משרים ללילה את גרגירי החומוס היבשים, מסננים ומבשלים בסיר קטן, מוציאים מהסיר ומסננים.
2
במחבת על אש בינונית עם כף שמן קנולה מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
3
מוסיפים את גרגירי החומוס, הפלפל האדום והרבע כוס מים, מערבבים ומבשלים כמה דקות.
4
מוסיפים את הגזר והפטרוזיליה ואז את התיבול ומערבבים טוב לאיחוד המרכיבים, ממשיכים לבשל עד שהמים מתאדים אבל לא מייבשים את המרכיבים.
5
מסירים מהאש ומעבירים לקערה לצינון.
6
אחרי שהסלט התקרר קצת מוסיפים את המלפפונים החמוצים הקצוצים, מערבבים לאיחוד המרכיבים ומגישים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים