הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה קטנה מערבבים את הג'לטין עם החלב ומניחים בצד לכ-20 דקות.
כשהג'לטין מוכן (ספג את הנוזלים), מכניסים למיקרו, ממיסים בפולסים של 10 שניות ומניחים בצד.
בקלחת לחמם על אש בינונית את השמנת המתוקה עם הסוכר וסוכר הוניל, מערבבים כל הזמן שלא ישרף בתחתית, השמנת צריכה להגיע לבעבוע קל בלבד ולא לרתוח.
מסירים מהאש ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הג'לטין המומס לתערובת השמנת המתוקה ולהעביר לתבניות אישיות (לא עד הסוף, להשאיר מקום לג'לי) ולהעביר מקרר להתייצבות.