לןגן

פנה קוטה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 11:41
פנה קוטה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין עם החלב ומניחים בצד לכ-20 דקות

  2. כשהג'לטין מוכן (ספג את הנוזלים), מכניסים למיקרו, ממיסים בפולסים של 10 שניות ומניחים בצד

  3. בקלחת לחמם על אש בינונית את השמנת המתוקה עם הסוכר וסוכר הוניל, מערבבים כל הזמן שלא ישרף בתחתית, השמנת צריכה להגיע לבעבוע קל בלבד ולא לרתוח

  4. מסירים מהאש ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הג'לטין המומס לתערובת השמנת המתוקה ולהעביר לתבניות אישיות (לא עד הסוף, להשאיר מקום לג'לי) ולהעביר מקרר להתייצבות