בקערה יש לשים את כל המרכיבים של הסולת, שמן, מלח ומים עד שהסולת גמישה וניתן לעשות כדורים..
3
למלית בשר:.
4
יש לטגן את הבצל עד להזהבה , להוסיף את הבשר והתבלינים עד שיתבשל..
5
לסיר רוטב:.
6
יש לשים בסיר רחב ועמוק את הסלק, למלא במים ולתת להתבשל עד שהסלק יתרכך..
7
כשהרוטב רתח יש להוסיף את התבלינים, הלימון והנענע..
8
יש להכין את הכדורי קובה שכבה נדיבה לשים על כף היד וליצור גומה שלתוכה נכניס את המלית בשר. לאחר מכן נסגור את הקובה ונגלגל עד שהפתח יסגר. ולהכניס לסיר עם הרוטב..
9
כשהסיר רותח עם כל הקובות להנמיך את האש ולכבות אחרי כ 45 דק..
1
לקובה סולת:.
2
בקערה יש לשים את כל המרכיבים של הסולת, שמן, מלח ומים עד שהסולת גמישה וניתן לעשות כדורים..
3
למלית בשר:.
4
יש לטגן את הבצל עד להזהבה , להוסיף את הבשר והתבלינים עד שיתבשל..
5
לסיר רוטב:.
6
יש לשים בסיר רחב ועמוק את הסלק, למלא במים ולתת להתבשל עד שהסלק יתרכך..
7
כשהרוטב רתח יש להוסיף את התבלינים, הלימון והנענע..
8
יש להכין את הכדורי קובה שכבה נדיבה לשים על כף היד וליצור גומה שלתוכה נכניס את המלית בשר. לאחר מכן נסגור את הקובה ונגלגל עד שהפתח יסגר. ולהכניס לסיר עם הרוטב..
9
כשהסיר רותח עם כל הקובות להנמיך את האש ולכבות אחרי כ 45 דק..