ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
פיטריות פקנטי
-
-
-
-
-
-
1/4 קילו חזה עוף לטגן קלות
-
-
6 גבעולי פיטרוזיליה(רק העלים)
-
-
אופן ההכנה
-
1
מורידים את הרגלים לפיטריות. נניח את רגלי הפיטריות לתחתית הסיר .
-
2
קוצצים קצוץ את חזה העוף ומטגנים להזהבה. מורידים מהכיריים..
-
3
מערבבים כל חומרי המילוי. ומוסיפים להם את חזה העוף המטוגן. מתבלים. וממלאים את הפיטריות.
-
4
הרוטב.
-
5
מזהיבים בצל מוסיפים שאר המרכיבים. מוסיפים כוס מים. מרתיחים. מנמיכים להבה ומסדרים בצפיפות את הפיטריות..
-
6
מבשלים לטעם נימוח וטעים. ומפזרים שוב תבלינים כמו כורכום לחזק טעמים. ואחר להוסיף את המישמישים היבשים עוד רבע שעה עד עשרים דקות. ומורידים מהכיריים.
1
מורידים את הרגלים לפיטריות. נניח את רגלי הפיטריות לתחתית הסיר .
2
קוצצים קצוץ את חזה העוף ומטגנים להזהבה. מורידים מהכיריים..
3
מערבבים כל חומרי המילוי. ומוסיפים להם את חזה העוף המטוגן. מתבלים. וממלאים את הפיטריות.
4
הרוטב.
5
מזהיבים בצל מוסיפים שאר המרכיבים. מוסיפים כוס מים. מרתיחים. מנמיכים להבה ומסדרים בצפיפות את הפיטריות..
6
מבשלים לטעם נימוח וטעים. ומפזרים שוב תבלינים כמו כורכום לחזק טעמים. ואחר להוסיף את המישמישים היבשים עוד רבע שעה עד עשרים דקות. ומורידים מהכיריים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים