לןגן

פיטריות ממולאות לארוחה חגיגית. עם פירות יבשים. יאמייי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 19/08/2016 | 00:55
פיטריות ממולאות    לארוחה חגיגית. עם   פירות יבשים. יאמייי

תקציר המתכון: פיטריות פורטובלו ממולא עם חזה עוף פקנטי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

פיטריות פיקנטי

פיטריות פקנטי

אופן הכנה

  1. מורידים את הרגלים לפיטריות. נניח את רגלי הפיטריות לתחתית הסיר

  2. קוצצים קצוץ את חזה העוף ומטגנים להזהבה. מורידים מהכיריים.

  3. מערבבים כל חומרי המילוי. ומוסיפים להם את חזה העוף המטוגן. מתבלים. וממלאים את הפיטריות

  4. הרוטב

  5. מזהיבים בצל מוסיפים שאר המרכיבים. מוסיפים כוס מים. מרתיחים. מנמיכים להבה ומסדרים בצפיפות את הפיטריות.

  6. מבשלים לטעם נימוח וטעים. ומפזרים שוב תבלינים כמו כורכום לחזק טעמים. ואחר להוסיף את המישמישים היבשים עוד רבע שעה עד עשרים דקות. ומורידים מהכיריים