בסיר להזהיב בצל . להוסיף את הירקות. גזר תפוחי אדמה. קישואים. להזהיב קלות. להוסיף מים להוסיף 1/2 כפית כורכום. 1/4 כפית כמון עלי דפנה ולבשל אחר להוסיף את הדלעת. להוסיף את מרק העוף ולבשל. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הדגים שוב מוסיפים את 1/2 כפית של הכורכום הנותרת. 1/4 כפית הכמון הנותר.
2
את שיני השום. הירוקים. להניח בסיר ולהמשיך לבשל עוד 1/4- 1/2 שעה לאיחוד טעמים מתכון מנצח טעים.
3
הערה
.
4
על דגי הסלמון לפזר מלח ולימון שעה. אחר לשטוף היטב במים .
5
ממני גוליאנה תהנו .
1
בסיר להזהיב בצל . להוסיף את הירקות. גזר תפוחי אדמה. קישואים. להזהיב קלות. להוסיף מים להוסיף 1/2 כפית כורכום. 1/4 כפית כמון עלי דפנה ולבשל אחר להוסיף את הדלעת. להוסיף את מרק העוף ולבשל. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הדגים שוב מוסיפים את 1/2 כפית של הכורכום הנותרת. 1/4 כפית הכמון הנותר.
2
את שיני השום. הירוקים. להניח בסיר ולהמשיך לבשל עוד 1/4- 1/2 שעה לאיחוד טעמים מתכון מנצח טעים.
3
הערה
.
4
על דגי הסלמון לפזר מלח ולימון שעה. אחר לשטוף היטב במים .