להכנת תערובת הטונה - לסנן היטב את הטונה מהמים עד שלא ישארו בה נוזלים.
לקצוץ בצל לבן, 5 גבעולי בצל ירוק, רבע צרור כוסברה , רבע צרור פטרוזיליה ולשים בקערה יחד עם הטונה המסוננת , הביצים, קמח, פירורי לחם, שומשום, גרידה מרבע לימון ותבלינים.
לערבב היטב את התערובת ובעזרת רינג (או כף גדולה) ליצור קציצות ולטגן עד להזהבה משני צדדים..
2
לאחר טיגון תערובת ההמבורגר לתבל את פטריות הפורטבלו ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ולטגן עם מעט שמן זית - כ-3 דקות מכל צד..
3
בנתיים לחתוך את העגבניות והבצל הסגול לפרוסות דקות , את עלי החסה לשטוף ולייבש ולאחר שהכל מוכן להרכיב את הכריך.
להגיש חם לצד חמוצים ורטבים אהובים.
בתאבון :).
4
* את פטריות הפורטבלו ניתן להכין גם בתנור - לתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, להבריש מעל מעט שמן זית להכניס לאמצע תנור שחומם מראש על חום של 200 מעלות למשך 15-20 דקות. נהדר כתוספת לכל ארוחה !.
1
להכנת תערובת הטונה - לסנן היטב את הטונה מהמים עד שלא ישארו בה נוזלים.
לקצוץ בצל לבן, 5 גבעולי בצל ירוק, רבע צרור כוסברה , רבע צרור פטרוזיליה ולשים בקערה יחד עם הטונה המסוננת , הביצים, קמח, פירורי לחם, שומשום, גרידה מרבע לימון ותבלינים.
לערבב היטב את התערובת ובעזרת רינג (או כף גדולה) ליצור קציצות ולטגן עד להזהבה משני צדדים..
2
לאחר טיגון תערובת ההמבורגר לתבל את פטריות הפורטבלו ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ולטגן עם מעט שמן זית - כ-3 דקות מכל צד..
3
בנתיים לחתוך את העגבניות והבצל הסגול לפרוסות דקות , את עלי החסה לשטוף ולייבש ולאחר שהכל מוכן להרכיב את הכריך.
להגיש חם לצד חמוצים ורטבים אהובים.
בתאבון :).
4
* את פטריות הפורטבלו ניתן להכין גם בתנור - לתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, להבריש מעל מעט שמן זית להכניס לאמצע תנור שחומם מראש על חום של 200 מעלות למשך 15-20 דקות. נהדר כתוספת לכל ארוחה !.