ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מקציפים חלבונים. ומוסיפים בזרם דק תוך כדי הקצפה את הסוכר..
-
2
מקציפים לקצף מבריק ויציב מאד..
-
3
מנפים את אבקת הסוכר והקורנפלור. מעל הקצף. ומקפלים פנימה. בעדינות ובעטיפה..
-
4
מזלפים לצורה הרצוייה. לוקחים כוס מסילקון . בעזרת שק זילוף מזלפים מסביב..
-
5
אופים בחום 100 מעלות. למשך שעה . מכבים תנור. משאירים בתנור את הפבלובה. 5 שעות./ כל הלילה .
-
6
לא פותחים תנור. בשום שלב..
-
7
מומלץ למלא את הפבלובה סמוך להגשה..
-
8
מכניסים לסיר את פירות היער עם הסוכר מביאים לרתיחה ומבשלים 10-12 דקות.
-
9
הקצפת מקציפים אין צורך בסוכר ומקשטים תהנו ממני גוליאנה מיוחד מאד.
1
מקציפים חלבונים. ומוסיפים בזרם דק תוך כדי הקצפה את הסוכר..
2
מקציפים לקצף מבריק ויציב מאד..
3
מנפים את אבקת הסוכר והקורנפלור. מעל הקצף. ומקפלים פנימה. בעדינות ובעטיפה..
4
מזלפים לצורה הרצוייה. לוקחים כוס מסילקון . בעזרת שק זילוף מזלפים מסביב..
5
אופים בחום 100 מעלות. למשך שעה . מכבים תנור. משאירים בתנור את הפבלובה. 5 שעות./ כל הלילה .
6
לא פותחים תנור. בשום שלב..
7
מומלץ למלא את הפבלובה סמוך להגשה..
8
מכניסים לסיר את פירות היער עם הסוכר מביאים לרתיחה ומבשלים 10-12 דקות.
9
הקצפת מקציפים אין צורך בסוכר ומקשטים תהנו ממני גוליאנה מיוחד מאד.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים