אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,816
צפיות

פבלובה עם פירות יער מיוחדת

המתכון של
פבלובה     עם פירות יער       מיוחדת

טעימה. כל ביס להתמוגג מנחת חחח

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לאוהבי הקצפת
  • 1 שמנת מתוקה צמחית
  • פבלובה עם פירות יער
  • 4 חלבונים
  • 115 גרם סוכר דק
  • 115 גרם אבקת סוכר
  • 1/4 כפית קורנפלור
  • פירות יער
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס פירות יער
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים חלבונים. ומוסיפים בזרם דק תוך כדי הקצפה את הסוכר..


  • 2

    מקציפים לקצף מבריק ויציב מאד..


  • 3

    מנפים את אבקת הסוכר והקורנפלור. מעל הקצף. ומקפלים פנימה. בעדינות ובעטיפה..


  • 4

    מזלפים לצורה הרצוייה. לוקחים כוס מסילקון . בעזרת שק זילוף מזלפים מסביב..


  • 5

    אופים בחום 100 מעלות. למשך שעה . מכבים תנור. משאירים בתנור את הפבלובה. 5 שעות./ כל הלילה .


  • 6

    לא פותחים תנור. בשום שלב..


  • 7

    מומלץ למלא את הפבלובה סמוך להגשה..


  • 8

    מכניסים לסיר את פירות היער עם הסוכר מביאים לרתיחה ומבשלים 10-12 דקות.


  • 9

    הקצפת מקציפים אין צורך בסוכר ומקשטים תהנו ממני גוליאנה מיוחד מאד.


1

מקציפים חלבונים. ומוסיפים בזרם דק תוך כדי הקצפה את הסוכר..


2

מקציפים לקצף מבריק ויציב מאד..


3

מנפים את אבקת הסוכר והקורנפלור. מעל הקצף. ומקפלים פנימה. בעדינות ובעטיפה..


4

מזלפים לצורה הרצוייה. לוקחים כוס מסילקון . בעזרת שק זילוף מזלפים מסביב..


5

אופים בחום 100 מעלות. למשך שעה . מכבים תנור. משאירים בתנור את הפבלובה. 5 שעות./ כל הלילה .


6

לא פותחים תנור. בשום שלב..


7

מומלץ למלא את הפבלובה סמוך להגשה..


8

מכניסים לסיר את פירות היער עם הסוכר מביאים לרתיחה ומבשלים 10-12 דקות.


9

הקצפת מקציפים אין צורך בסוכר ומקשטים תהנו ממני גוליאנה מיוחד מאד.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים