תקציר המתכון: טעימה. כל ביס להתמוגג מנחת חחח
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מקציפים חלבונים. ומוסיפים בזרם דק תוך כדי הקצפה את הסוכר.
מקציפים לקצף מבריק ויציב מאד.
מנפים את אבקת הסוכר והקורנפלור. מעל הקצף. ומקפלים פנימה. בעדינות ובעטיפה.
מזלפים לצורה הרצוייה. לוקחים כוס מסילקון . בעזרת שק זילוף מזלפים מסביב.
אופים בחום 100 מעלות. למשך שעה . מכבים תנור. משאירים בתנור את הפבלובה. 5 שעות./ כל הלילה
לא פותחים תנור. בשום שלב.
מומלץ למלא את הפבלובה סמוך להגשה.
מכניסים לסיר את פירות היער עם הסוכר מביאים לרתיחה ומבשלים 10-12 דקות
הקצפת מקציפים אין צורך בסוכר ומקשטים תהנו ממני גוליאנה מיוחד מאד