ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להרתיח מים בסיר עם כף מלח..
-
2
ולבשל את הספגטי לפי הוראות יצרן..
-
3
לאחר הבישול לסנן במסננת. .
-
4
לטגן את הבצל להוסיף שום, עגבניה -ותבלינים...פפריקה מתוקה/חריפה מלח,מעט כמון/כורכום,או כל תבלין שאתם אוהבים .
-
5
לערבב היטב .להוסיף את הרסק כוס מים רותחים..
-
6
כשמתחיל לבעבע להוסיף את הפסטה . להנמיך את האש. בישול קצר...ולהגיש חם. תהנו -הילה🌼🍃.
1
להרתיח מים בסיר עם כף מלח..
2
ולבשל את הספגטי לפי הוראות יצרן..
3
לאחר הבישול לסנן במסננת. .
4
לטגן את הבצל להוסיף שום, עגבניה -ותבלינים...פפריקה מתוקה/חריפה מלח,מעט כמון/כורכום,או כל תבלין שאתם אוהבים .
5
לערבב היטב .להוסיף את הרסק כוס מים רותחים..
6
כשמתחיל לבעבע להוסיף את הפסטה . להנמיך את האש. בישול קצר...ולהגיש חם. תהנו -הילה🌼🍃.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים