לןגן

ספגטי -הכי טעים שיש🍝

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 01/08/2016 | 22:56
ספגטי -הכי טעים שיש🍝

תקציר המתכון: ספגטי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח מים בסיר עם כף מלח.

  2. ולבשל את הספגטי לפי הוראות יצרן.

  3. לאחר הבישול לסנן במסננת.

  4. לטגן את הבצל להוסיף שום, עגבניה -ותבלינים...פפריקה מתוקה/חריפה מלח,מעט כמון/כורכום,או כל תבלין שאתם אוהבים

  5. לערבב היטב .להוסיף את הרסק כוס מים רותחים.

  6. כשמתחיל לבעבע להוסיף את הפסטה . להנמיך את האש. בישול קצר...ולהגיש חם. תהנו -הילה🌼🍃