תקציר המתכון: ספגטי
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להרתיח מים בסיר עם כף מלח.
ולבשל את הספגטי לפי הוראות יצרן.
לאחר הבישול לסנן במסננת.
לטגן את הבצל להוסיף שום, עגבניה -ותבלינים...פפריקה מתוקה/חריפה מלח,מעט כמון/כורכום,או כל תבלין שאתם אוהבים
לערבב היטב .להוסיף את הרסק כוס מים רותחים.
כשמתחיל לבעבע להוסיף את הפסטה . להנמיך את האש. בישול קצר...ולהגיש חם. תהנו -הילה🌼🍃