ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
עגבניות יבשות עם תפוח אדמה ושמן זית
-
-
1 קילו עגבניות יבשות עם שמן זית
-
1 ראש שיני שום גדול קצוץ גס
-
-
-
-
2 פלפלים אדומים/ ירוקים חריפים קצוצים
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפזר על תפוחי האדמה מלח (לא לקלף את הקליפה) להשהות 1/2 שעה ולשטוף היטב.
-
2
לערבב את תפוחי האדמה בתבליני כורכום ופפריקה חריפה ולשלוח לתנור לאפיה זהובה יפה להוציא מהתנור.
-
3
לערבב יחד את העגבניות עם תפוחי האדמה השום הקצוץ ועלי הטימין הקצוץ.בקלילות ושוב לשלוח לתנור. להזהבה יפה.
1
לפזר על תפוחי האדמה מלח (לא לקלף את הקליפה) להשהות 1/2 שעה ולשטוף היטב.
2
לערבב את תפוחי האדמה בתבליני כורכום ופפריקה חריפה ולשלוח לתנור לאפיה זהובה יפה להוציא מהתנור.
3
לערבב יחד את העגבניות עם תפוחי האדמה השום הקצוץ ועלי הטימין הקצוץ.בקלילות ושוב לשלוח לתנור. להזהבה יפה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים